Vorderingen renovatie – entree Vestingstraat 6 & 7 april.

De werkzaamheden aan winkelcentrum Vijfhoek Oldenzaal zijn in volle gang. In de afgelopen twee weken is er aan de kant van de Vestingstraat uitvoerig gewerkt aan de uitbreiding van het winkelcentrum.

Voor de nieuwe winkel van de Action aan de Vestingstraat zijn inmiddels ruwe betonvloeren gestort. Daarnaast wordt er hard gewerkt aan het vergroten van de Gall & Gall en de nieuwe entree. Voorbeelden van het eindresultaat zijn te zien op de Artist Impressions pagina. Om ervoor te zorgen dat het winkelcentrum toegankelijk blijft zijn de werkzaamheden in drie fases uitgevoerd, waarbij de entree van de Vestingstraat en Gall & Gall voorlopig voorzien zijn van tijdelijke ingangen.

De komende weken blijven de werkzaamheden aan de Vestingstraat doorgaan. Op maandag 6 en dinsdag 7 april wordt de vloer van de passage in de Vestingstraat gesloopt, waardoor de entree die dagen is afgesloten. Er wordt hierbij uiteraard geprobeerd om overlast tot een minimum te beperken. Alle winkels blijven dan ook bereikbaar via de entree van de Grootestraat en de Nagelstraat. Bij voorbaat excuses voor eventueel ongemak.

Maatregelen RIVM
Ook in winkelcentrum Vijfhoek Oldenzaal gelden de maatregelen van het RIVM. Deswege verzoeken wij iedereen op gepaste afstand te winkelen en de maatregelen van het RIVM in acht te nemen.