voortgang verbouwing: Einde in zicht 

Na ruim een jaar van renovatiewerkzaamheden wordt het eindresultaat zichtbaar. De laatste werkzaamheden vinden de komende weken plaats. De werkzaamheden aan het winkelcentrum zullen eind mei 2021 worden afgerond.

Aan de entree aan de Vestingstraat zijn alle werkzaamheden al voltooid. Hier zijn de passages voorzien van nieuw plafond, tegelwerk en winkelpuien. Aan de entree van de Nagelstraat wordt ook de laatste hand gelegd. Hier worden in de komende weken de laatste afwerkingen aan het plafond, tegelwerk en de winkelpuien afgemaakt. Het winkelcentrum is aan de kant van de Nagelstraat momenteel weer toegankelijk via een hellingbaan.  

Middenplein
De metamorfose van het middenplein is binnenkort ook voltooid. Zo is het nieuwe tegelwerk bijna volledig gelegd en zijn er houten bloktreden en leuningen geplaatst. De pendelarmaturen brengen een sfeervolle verlichting in de Vijfhoek. Een aantal kleine afwerkingen dienen nog aangebracht te worden en dan is ook dit gedeelte volledig afgerond.

Sloopwerkzaamheden Grootestraat
De grote werkzaamheden vinden nu nog plaats in de passage richting de Grootestraat en de entree aan deze zijde van het winkelcentrum. Hier is men druk bezig met het aanbrengen van de vloertegels en de plafonds. Het is mogelijk dat u hier nog enige overlast van ondervindt.